Pimp je prikbord

0
Niet dat we hier bij Villa Appelzee snel verlegen zitten om goede invallen, maar er zijn zo van die dagen dat bepaalde plannen onuitvoerbaar lijken, en sommige ideeën geen beginnen aan.

Vooral sinds de overenthousiaste werkmannen van onze buren na een zalige zomerpauze weer gearriveerd zijn (en soms zo hard te keer gaan dat ze – echt waar – ook door onze muren breken) kan ik bij tijd en wijlen alleen denken aan oordopjes, schuilkelders en vooral heel hard gillen. Maar goed, zo zijn we niet opgevoed, dus om deze blog toch maar van verse ideeën te voorzien zat er niets anders op dan nog maar eens op zoek te gaan naar een makkelijk en snel uit te voeren project waarbij diep nadenken even niet nodig is.  
En het werden… prikborden. Simpele (goedkope) kurken prikborden, die met een laagje verf en eventueel wat extra’s hun studentenkot-imago behoorlijk kunnen overstijgen. In Villa Appelzee bleken ze alvast de ideale achtergronden te vormen voor allerlei moois dat anders gewoon lag te slingeren. 
Een paar voorbeeldjes? 


Het gele bord is geschilderd in satijnglans lak, de andere twee met acrylverf, wat een matter resultaat geeft.
De stempel (met gewone stempelinkt) op het groene bord was een probeersel. Van ver ziet het er goed uit, maar de inkt veegt uit als je er aan komt, da’s dus wat lastig. En het betekent dat ik toch weer moet gaan nadenken om hier een oplossing voor te bedenken.
Misschien dan toch maar eerst een boorhamer of twee gaan saboteren… LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here